Feeling down

Hi mommies, i mengidam nak baby boy, sepanjang pregnancy feeling like carry a baby boy, no morning sickness, rasa loya, face pon glowing je, xda sangat others pregnancy symptoms. Not really feeling like pregnant sometimes, rasa macam biasa saja. Yesterday 22 weeks scan doctor said its baby girl. I try to pujuk myself untuk bersyukur dengan rezeki ini, ramai lg yang masih menanti. Somehow im feeling down, crying and not in the mood even to take vitamins. God help me ?

1 Balas

Allah tahu ape yg terbaik utk hambanye. Ada yg bertahun kahwin xdpat anak. Ada yg dpt anak tp diduga dgn penyakit. Jantina bole usaha lg for the next baby dik. Yg ade ni jagalah.