Baby

Hi mommies, I feel stressed bila org tanya eh kenapa baby u kecil, kena compare lagi dgn baby org lain. Sesiapa ada pengalaman x mcm ne nak handle situasi mcm ni? Worried mom ?

23 Balas

Abaikan jela, janji anak sihat. Mcm anak sye diorg duk banding dgn anak² dia umur 9 bulan dh blh jlan. Anak sye stahun 3 bulan dok jln lg.

Abai kn apa org nk kata yg penting ibu & baby sihat walafiat..moga baby membesar jd anak yg sihat ceria dan soleh solehah

My sister in law pun ank die kecik je.. tapi alhamdulillah sehat je.. no worries.. baby health is important.. ❤️

🙋‍♀️syukuri apa yg diberi oleh Allah swt..tutup.telinga,pejam mata...abik yg positif,buang yg negatif...

Baby sy pun kecik, klau org tegur sy just cakap ikut mamanya kecik juga.. Tpi skrang ni dia mmbesar dgn jayanya

Hi, thanks for the positive comments.. Tp sometime make me more stressed bila org ckp pasal anak..

BMI baby ok, tak perlu risau.. anak sy pun kecik tapi BMI ok, yg penting sihat..

Sy abaikn ja,jnji sht ckup sifat tkda mslh apa2,tu pn dh brsyukur sgt

Biar kn je.. jgn cepat terasa hati.. yg penting baby sihat

Janji baby sihat. Jangan abaikan je LA apa org ckp.