35 week

Hi mommies, I dah masuk week 35 tapi weight baby still 1.9kg normal tak?

60 Balas

sy 35mgu 4hari berat 2.9kg...sy pula berat 64kg je..sbb diet,2nd minum air gula sangkut dlm drh gula tgi..so mkn oat,beras merah,berat pun turun...

masa saya scan 34week.... 2point something... and doktor anggarkan nty baby keluar pown xsmpai 3kg... lg pown perot saya kcl 🥰... graf cantik.

sy pulak msa 33week berat bby dh 2.7kg.doc ckp besar

3y ago

puan bersalin normal tak?

dulu masa bby first doc tggu 35w untuk check if berat baby naik ke tak, masa tu baby dijangka 1.8kg on 37w doc suruh serah diri and induce..

xyh pk sal berat sis... as long as doc x kata ap ignore je.. jgn risau

Saya pun macan awak jugak, haritu scan dengan pakar, doktor cakap berat baby 2.02kg je (35 weeks). baby kecil sikit.

sy bsalin 38w baby 2.47kg je.. baby sihat skng dh 1y6m

doktor x ckp pa kan? klu x ckp, normal la tu...klu blh msa checkup tu, tanya je doktor klu ada keraguan..doktor lbh pakar utk jwb

sy scan 32w 1.8kg doc kata normal, jgn terlalu risau kdg scan hanya anggaran shja ..😄 stay positif dan jaga kesihatan ya moms

kita sama sis i pon 1.9 kg 35 minggu but it s okey dont worry kita ada masa lagi untuk naik kan lagi berat badan dia