35 week

Hi mommies, I dah masuk week 35 tapi weight baby still 1.9kg normal tak?

60 Balas

Asal lbh 2kg ms lahir nnt pn dh ok..ank2 sy dulu pn kuwus2 ms lahir..tp bila dh lahir bsrkn kat luar la plak..

35w 2d..doc scan bby 2.9kg, bby bsar n air ketuban byk, tgh tnggu msa utk dpt date induce..hrap² sempat braya🤲🏻

2y ago

elective czer sis..sbb ade gdm

saya 35 week bru scan td berat baby 2.7 kg dh

1y ago

Samaa.. Doktor suruh diet dan jaga makan. Takut baby cepat sangat naik berat.. Hehe

Hyee tak normal ke nak masuk 36 mggu baby berat da 3kilo air ketuban banyak? Kena refer kt hsptl nanti.

Sya 34week baby 1.9kg tpi doktor tak da ckp apa2, jnji baby tu sntiasa aktif, sihat Dan normal ☺️

Kecik sikit tapi takpe selalu hujung2 baby Naik berat

sy minum susu anmun..masa doc cek 38w berat baby 2.8kg..40w bersalin..baby 3.3kg..alhamdulilah baby sihat..

3y ago

mau tanya ba minum susu Anmum apa??byk jeniskan

now i preggy 35weeks 6days.. semalam doc hospital scan. berat bby 3kg🥺🥺 doc ckp bby besar...

saya baru je scan 27/10 35w 2.4kg. doc ckp kena ready dh kalau sakit2 nak meneran terus g hospital

saya 35weeks 4day.. smalam scan bby saya da berat 3.4kg..doctor ckp 2mnggu maybe akn bsalin