Ganti Puasa

Hi mommies, i baru pregnant 8weeks and first baby. I ada 5hari lagi kena ganti puasa. Ingat nak continue, tapi tak berani. Patut pergi checkup harini, tapi nurse yg handle minta posponed. Kalau tak boleh tanya nurse tadi. Mommies yang berpengalaman rasa macamana? Boleh tolong beri pandangan & pendapat tak?

8 Balas

Saya nak puasa. Tapi sampai tengah hari jela mampu. Lepas tu naik la pedih ulu hati. Huhu. Berbuka waktu zohor. Sob sob

4y ago

Sama. Saya try puasa tadi tak boleh. Gigil2 satu badan. Terus buka puasa. Takut effect baby. Esok nak try semula.