Ganti puasa

Siapa belum habis ganti lagi. Huhu rasa menyesal tak ganti awal awal. Ni ada 5 hari berbaki. Target nak puasa. Tapi tak puasa pun badan on off, asyik angin je memanjang. Huhu siapa ada pengalaman pregnant + kena bulan puasa. Korang puasa penuh tak?

1 Balas

Sy dpt tau sy pregnant 4 minggu waktu hujung2 puasa. Sy teruskan puasa sbb tny dr, dr ckp takda masalah. sy cdg kan sis tny dr sis sbb kondisi ibu berbeza2 ktika hamil.

4y ago

Baik awak. Tu la sy ni badan sebelum mengandung memang laju masuk angin. Dah masuk tangkap kepala terus. Ni haritu dua kali cuba nak ganti puasa. Subuh dah rasa perit sangat ulu hati ni. Padahal sahur 😭