FPP PUTRAJAYA

Hi Mommies, i baru balik dari hospital putrajaya. Buat booking under FPP untuk delivery Jan2020. Guess what? Mmg dah tak banyak slot. Siapa yg nak under FPP untuk bulan 12 2019, mmg dah fully booked. Nasib baik cepat booking. Kalau tak, susah nk cari.

7 Balas

Apa maksudnya buat FPP? Sorry baru penah dengar. Tak penah tahu sebelum ni.

5y ago

Haah. Dia dkt hospital putrajaya. Tapi pakej ni dia swastakan service kerajaan ni. Baca review dkt google, yg ni service ala ala private tapi kos paling mahal around 5k (cser) klau bersalin normal 1-3k kos dia. Sbb tu nak try. Tapi kena booking awal. Sbb sekarang kandungan dah 2months pun pakej FPP ni dah almost full. So kalau nk try, kena cepat. Yg penting, baca dulu review dkt google