Tak dpt booking hospital putrajaya fpp

Hai mommies yg pernah walk-in as fpp di hospital putrajya, boleh share experience ke? Saya call utk booking bulan 2 tapi nurse ckp dah fully booked. Okay ke kalau saya nk walk-in je nanti? Ada extra charge? Atau saya walk-in as patient biasa je? Tak payah jd fpp?

1 Balas

fpp mmg kena booking. dh fully booked mmg susah nak dpt lagi. selalu nya akan jadi patient biasa je kalau xde booking.

2y ago

sy booking fpp utk bersalin bulan 2 dr bulan 8 lg.. kalo nk booking atleast kne 2x jmp doc.. doc pakar kte kne book time dia, sbb tu kne booking awal.. hosp swasta pn rasenye mcm tu atleast 2x kne jmp doc.. tp kalo as patient biase bole je walk in nk bersalin nnt..