Hospital mana anda pernah bersalin ya ibu?

Hi mommies hebat semua🥰 Hospital mana dulu mommies pernah bersalin ya? Kalau ada 2-3 orang anak, semua hospital yang sama ke ya?🤔 Min anak pertama bersalin di Hospital Columbia. Anak kedua bersalin di Hospital Andorra Women &Children😇

Hospital mana anda pernah bersalin ya ibu?
49 Balas

Saya tak mampu nak bersalin di Hospital swasta. Ank pertama & kedua bersalin di Hospital Sg Buloh. Ank ketiga & keempat bersalin di Hospital Shah Alam. Service not bad,setaraf private hospital. Alhamdulillah...dpt kelas kedua.😊

4y ago

betul bukan hospital yg jd ukuran. tp klu mampu ke swasta it's not a problem.

Anak first hospital sultanah bahiyah Alor Star, 2nd hospital Seri Manjung and 3rd Hospital Seri Manjung😘

2 ank hospital serdang..sbb bawah pemantauan doktor pakar. ank pertama premature, ank ke2 kena hyperthyroid

H.Slayang ank prtame H.Sg Buloh ank kedua and ketiga ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Ank sulong-hosptl kuala pilah Ank kedua-hsptl kuantan Ank ketiga-hosptl port dickson(insyaallah)

anak pertama hospital ampang anak kedua hospital kajang anak ketiga hospital ampang (planning)

1) hospital kuala pilah 2) hospital kuala lumpu 3) hospital kajang (insyaAllah sebulan lagi)

anak 1 di HTJ seremban😘😘 soon HTJ jugak rasa sbb servis terbaik..nurse & doktor 👍

4y ago

tq min😘

anak sulung sambhi clinic no 2 naluri wangsa maju no 3 hospital selayang

hospital wanita dan kanak-kanak Sabah & hospital Sultan Ismail johor