Hospital Andorra

Hye nak tahu siapa pernah bersalin di Andorra , selain Dr Khamsiah, Dr apa ya yang bagus and motherly macamtu

2 Balas

maaf puan sy tidak pnh ada pnglmn bersalin di sana..tp pnh bc review dr ex patient dkt sana..sush nk dpt Dr khamsiah sbgai doc kita..nnti dia replace dgn doc lain..dan dlm ms yg sm kena sediakan duit lebih utk bersalin di sana..sbb lepas discharge ada hidden chargers katanya . harga dia xsm mcm d beri ms awal kita nak admit..ada yg smpai kena standby dalam tgn rm29k.. tp kalau mmpu dan mmg ada stnby dlm rm30k boleh je kalau puan nk bersalin d sana .mg dpmudahkan segalanya .aamiin

3y ago

Terima kasihh, betul2 Dr kham selalu bz

Sy bersalin dgn dr mariam kat Andorra sbb bersalin sebelum 7pagi. Baik n bagus juga dr mariam tu. semua doc & nurse & staf sana baik2 and sgt membantu. Insya-Allah kalau diberi rezeki, sy nak bersalin di Andorra lagi. 🙂🙂

3y ago

Thank youu sis❤️