Miscarriage

Hi mommies ? harini adalah hari yang amat menyedihkan bagi saya dan suami. Saya keguguran first baby kami pagi tadi.. dah 7weeks dah. Lepas buat Transvaginal scan, blood spotting sikit sikit.. takde sakit perut ke apa. Malam tadi tidur elok je.. tengah tidur tu rasa perut tak selesa. Macam period pain tu. Ingat kan biasa je.. sekali bangun pagi nak kencing, tumpah darah dan terkeluar kantung sekali... terus ke hospital dan cuci apa yg patut. Doktor Chinese yg rawat saya tu (MO) takde bagitahu kena pantang berapa lama ke apa. Kena pantang bersama suami berapa lama ke. Mc saya pun seminggu je.. saya tak tahu nak buat apa. Ada yg boleh share pengalaman?

Miscarriage
1 Balas

Seeloknyer 6bulan sis...bgi elokkn rahim dulu...bru boleh prenant blik