keguguran

Hi mommies Saya harini masuk 7minggu 4hari Dari semalam bleeding. Pergi klinik pagi tadi doktor suruh monitor je. Sebab scan xnampak apa2. Tengahari tadi lepas makan nasi sakit sangat perut, memulas, saya bangun nak basuh pinggan rasa macam benda keluar. Kantung ni keluar. Bila saya cuci belah dalam xde apa2. Kira ni gugur lah kan. Gugur pun kena pantang macam orang bersalin kan? Macam mana nak bagi tahu suami ye, dia dah excited dapat tahu saya pregnant. Tapi jadi macam ni 😭

keguguran
2 Balas

aah ni dh gugur awak. kantung dh turun ke? sy rasa ni placenta. sbb masa sy gugur dulu, benda ni keluar dulu, then kantung. pergi hospital ye sis. nnt diorg check dh clear belum.

3y ago

tkpe nanti ada rezeki lagi. sy skrg pun baru pregnant balik alhamdulillah. hrp2 kandungan ni sihat sampai bersalin nanti. anxiety pun ada juga. sebab pernah gugur dulu. doakan sy ya. semoga ada rezeki kita lagi.

Dah pergi hospital ke belum? Pergi hospital dulu