Tanda bersalin

Hi mommies! Hari ni ngam due date sy, sptutnya ada checkup.. Subuh tadi ada brown spotting, bgun pagi tadi lagi byk dari yg subuh tadi. Anak first dlu pun gini jg tapi dia sekali dgn contraction, pegi hspital bru buka 1cm. Sampai bersalin tu kluar darah.. So kali ni, x ada pula rasa contractin lagi.. rasanya kena tggu contraction kerap dlu ka atau mcm mana ya bru pegi hspital? 😅 takut berulang semula sbb lamaaa tunggu di wad menahan sakit contraction sendiri2 😆

1 Balas

kalau saya, tunggu contractions. ataupun gi je check up, minta doktor buat VE ke mcm mana. kalau masih awal, balik, nanti tunggu contractions baru gi hospital.