Turun tanda darah 😐

Hi mommy , saya dah turun tanda darah tadi , tapi masih tk sakit contraction lgi .. skrg dh 39w6d .. jiran kata kalau gi hspital pun .. kalau bukaan bru 1cm dia suruh balik .. sbb pengalaman dia sendiri mcm tu .. so saya pun buat keputusan yg sama .. harap takde apa2 la .. doakan saya ye .. 😊😊😊#advicepls #theasianparentph #bantusharing

Turun tanda darah 😐
2 Balas

kena pergi cek sis. Knp nk ikt ckp jiran sebelah? Pergi hospital cek bukaan. Ada org x sakit tp dh 3-4cm bukaan. Plus bleeding ni boleh jd sbb uri kt bwh so mmg kena bg doktor cek. Tp terpulang la kalau sis mmg tetap xnk cek.

Semoga dipermudahkan .. aminnn