Rasa contraction 10minit sekali

Hi mommies, sy rasa contraction selang 10minit sekali dah lebih 5 jam tapi takde tanda mcm keluar lendir darah atau masa contraction lagi kerap. Pagi tadi pun ada rasa yg sama tapi hilang mcm tu je.. ada sapa2 lalui pengalaman mcm ni? Nak pegi hspital tapi takut takde bukaan lagi..

2 Balas

pergi je. saya ritu pon takde kua pape lendir pon. tp sbb tgk kerap contractions tgk da buka 2cm. sye prgi tu 3am. elok 9am da 4cm doc tlong buka laluan tros msuk lr

sy pernah mcm tu masa anak 1st dulu.sy pergi n kene balik dulu tak silap.pastu sakit semula pastu 3 hari kat wad baru bsalin.