Tambah Air Ketuban

Hi mommies and future mommies, saya nak tanya. Semalam saya buat detail scan (week 25) lepastu doktor pesan kena tambah air ketuban sebab tak banyak. Cukup cukup je. Doktor pesan suruh tambah air ketuban sebab baby makin besar nanti makin sempit ruang. So ada tak tips/petua yang saya boleh buat untuk tambah air ketuban? Terima kasih.

1 Balas

katanya minum air kelapa. saya sblm ni minum dah terbanyak pulak air ketuban, baby berpusing2 masa 37w. 🤭🤭. terlebih sikit. tp rasanya tu jela petua yg saya try. blh la awak cuba😁