Air ketuban kurang

Bagi cadangan macam mane nak tambah air ketuban, sebab doc cakap kalau scan kali ke-2 masih kurang kena refer hospital ?

14 Balas

Tq semua ... Alhamdulillah air ketuban ok .. Cuma baby pulak terlalu kecik so tetap ken Refer hospital for baby kcik ... Pls pray for us ..

5y ago

Tq ... Alhamdulillah doc cakap baby normal .. Tq semua utk nasihat, sokongan n doa ..

Banyak kan minum air kosong dan ambil buah tembikai. Sy haritu pun air ketuban kurang , lepas amalkan scan kali ke 2 dh okey

Sy juga dr klinik swasta sspek lebih.. kne refer pakar Kk gov or hosp gov.. 👉👈

5y ago

Lebih berapa ya

Slalunya kita scan yg jnis scan yg mna ya utk thu psal air ktuban? Details scan ke?

5y ago

Sy Scan 4d dh tau air ketuban OK ka x. N kedudukan uri OK ka x. Alhamdulillah OK ja smua

Sy pn air ketuban kurang. Last sekali kena LSCS czer .

Sy pulak air ketuban bnyk..risau dbuatnya

Betul sis.mkn buah tembikai atau buat jus

Mnum air klapa dan mkn buah tembikai ..

Amalkan makan buah Tembikai

Buah tembikai..