Tiada Air Ketuban

hi..kandungan saya 29minggu..saya baru balik dari hospital, pergi cek sebab baby xbergerak..lepas scan dapat tau air ketuban takde 😭..Dr xdapat scan detail punca air ketuban xde sebab xnampak.. Ada cara atau petua x nak tambah air ketuban? tambahan uri saya dah turun bawah sebab air ketuban takde..🥺 ada sesiapa ada pengalaman macam saya tak kat sini..tolongg..🙏

6 Balas

makan buahh tembikaii sis mcm saya dluh doktor scan 37 weeks air ketuban kurang so terpaksa berbicang nk berslin paksa tpii alhamdulillah d permudhkn segala urusan serah dri ingt nk bersalin paksaa tpii jalan dh terbuka

3y ago

Alhamdulillah..saya hari² mkn buah tembikai sekarang..hope next pergi scan air ketuban bertambah..🤲

sy detect air ketuban kurg masa 22 mggu..doc pesan makan manis2 & air 3 liter..susu sy tukar minum anmum coklat sbb susu tu manis skit & cukup lengkap vitamin..skrg 26 mggu air ketuban dah normal

makan buah tembikau sis orang cakap buat air ketuban bnyak

3y ago

semoga di permudahkan sis sehat baby n mommy

semoga dipermudahkan ya sis.

3y ago

sama2 sis. ☺️

mkn buah tembikai sis

3y ago

baik sis..terima kasih ❤️

Minum air tembikai

3y ago

baik terima kasih sis ❤️