breast pump

hi mommies, so far breast pump apa yang ok? dan kalau beli kat shopee ok ke? TQ

2 Balas

Saya pakai medela freestyle..da 7 tahun baru sekali servis dan masih function dgn baik. Sy menyusu 3 anak smpai 2 tahun. Heavy duty. Masa awal mengandung ank pertama saya memang da mind set nk susukan anak sampai 2 tahun. Dan trus start kumpul sikit² gaji bulanan smpai dapat beli breastpump yg memang saya idamkan. Alhamdulillah..pelaburan saya untk breast pump terasa sangat berbaloi sebab pump tahan lama dan dapat guna sampai 3 orang anak.

2y ago

ok nanti saya cuba tgok brand tu. TQ!

Hi mommy. Yang pernah saya guna brand avent dan malish okay. Pengalaman saya, suami survey di shopee tapi pergi walk in sendiri ke kedai sebab boleh test sample sesuai tak. Kena tengok apa yang dia bagi kadang bagi promo dapat cooler bag sekali. Boleh tengok mesin tu function ke tak. Bagi saya better walk in. Tapi kalau mommy nak survey di kedai tu pada yang sama dia ada dijual di shopee pun okay juga. Kadang di shopee diskaun nya lain