breast pump

hi mommies, so far breast pump apa yang ok? dan so far ramai ke yang beli kat shopee? TQ

11 Balas

https://shopee.com.my/product/3415241/9720654700?smtt=0.317222390-1658711441.9 Ni susu dah start banyak boleh la pakai. Kalau awal2 biasa pakai yg manual pump je sbb colustrum tu texture likat n tak banyak pn sesudu dua gitu je… dkt hospital kerajaan pn ada breast pump boleh pinjam dkt nurse tp kena jaga hygiene la basuh bersih2 sebelum n selepas pakai

sy penah try medela,cimilre,spectra,lacte,autumz..medela still num 1..lacte pun sy suka sbb suction kuat,ikut pd cara sis guna..mode n suction cmne sis suka..blh try sewa dulu or pegi kedai survey..

2y ago

youha,imani pun penah try..

Hi. Kalau saya, suami survey di shopee tapi walk in ke kedai. Boleh test dulu. Pernah pakai jenama avent dan malish. Alhamdulillah okay

Sy xbeli LG... Planning nk beli lpas bersalin sbb nurse akan sruh kita bf dlu utk bby... Mmg tu plg ok

sy masa beranak 2020 beli super mama. yg wearable air first edition tu. nk jual 100 je. single pump.

Sye beli lacte dkt shoppe . Handfree xkuat bunyi . Hrga dlm 3 nk ke 4 mcm tu 🤗

2y ago

Sgt sgt berbaloi la utk saya

medela paling selesa stakat ni, spectra pun okay

numon light handsfree

Arley

youha

2y ago

best...