Breast pump

Mummies semua boleh share tk breast pump brand apa yg okay? Yang selesa la. Suction dia semua. So far tgh consider medela swing flex dengan philips avent. Ada pendapat lain? ☺️

1 Balas

ada org buat sewa pump Dan test dkt kedai utk dpt serasi. sy xpnh try 2 brand tu. pnh pakai Medela freestyle, autumz, malish, bearmom, supermama air plus.. hihi

1y ago

sy jenis tahan lasak. sy pkai Medela 4 bulan. autumz elternex 6bulan. last sy guna malish mirella.. dlu smpai 10 brand sy beli.. pastu jemu jual balik🤣 sy stop pam ank 1t6b. tp ank Masih mnyusu bdn lg