35w4h mengeras

Mommies doakan saya. Semalam walk in ke hosp sbb baby asyik mengeras. Buat ctg dah ada contraction, bukaan 2cm.. Kene cucuk dexa sbb baby belum matang, tp berat ikotkan scan dh okay (2.6kg -2.8kg anggaran). Kejap lagi kene suntikan kedua dexa. ? Doakan saya selamat bersalin secara normal harini, bukaan cepat.. Aamiin.

35w4h mengeras
134 Balas

Assalam.. Sis apa update terbaru? Sis dh bersalin ke? Sy risau juga ni baby kerap juga mengeras dan bila berjalan skrg terasa seksa baby menekan kat bawah tu..

4y ago

Amin ya rabb