Pra matang

Kalau bersalin 34 minggu gbs+ baby ok ka klau dia lahir berat 2kg lebih dh masih aktif dlm perut doc tahan 9 hari dh semua ubat dexa pa semua cucuk dh bukaan 2cm dari awal masuk wad contraction mengeras sakit tiap2 hari tapi biar mcm tu ja apa perlu sya bt kalau sya minta nk beranak jugk blh dk?

1 Balas

doc xleh nk suka2 je beranakkan awk bila awk mintak mcm tu...sbb bby pon masih blm matang ..progress awk pon xmenunjukkan awk nk bersalin.yg blh request nk bersalin tu kalau bby dah matang.itu pon swasta je..kalau gov slagi xsakit...slagi bby xde apa2 complications dlm kandungan doc akn tggu awk sakit sdri utk bersalin.melainkan pula overdue.