Tips Elak Terkena Simpul Biawak. Kenapa ia terjadi?

Mommies dekat sini ada tak yang tengah tidur, tiba-tiba kaki terkena simpul biawak? atau cramps? menjadi lenguh? Kalau perkara ini pernah terjadi kepada mommies, kemungkinan anda kekurangan kalsium! Jom tengok gambar di bawah ini, supaya kita sama-sama dapat elakkan ia berlaku! Kalau mommies ada tips lain. Boleh share juga di ruang komen ya :)

Tips Elak Terkena Simpul Biawak. Kenapa ia terjadi?
10 Balas

mkn pil kalsium je, da hujung² setiap mlm sblm tdo sapu losyen mustajab merah tu, mmg berkesan.. pastu tdo tinggikan kaki alas bantal..

👍🏻 ada alami masa hamil. Minum susu juga setiap hari tapi mungkin sebab lain masih kena

2y ago

mkn pil kalsium, cepat sikit penyerapan..

sblom mengandung kerap kena,skrg dh 5buln xpenah kena lgi buat masa ni..

skrg dah 7bulan baru sekali kena itu pun sbb drive jauh...

untuk elak masalah diatas mummys perlu minum susu..😘

setakat ni 6month baru dua kali kena 🥲

Setiap malam kena 😭

👍🏻

Pernah

👍