📍Bawa Pulang UV Steriliser & Dryer Tommee Tippee!

Mommies, dah sertai belum peraduan kami ni? Jangan ketinggalan okay! Caranya mudah sahaja: ✨ Ikut theAsianparent Malaysia dan Tommee Tippee di laman sosial Instagram ✨ Tebus 2 ganjaran sekurangnya 5 poin setiap satu di aplikasi theAsianparent ✨ Komen 'DONE' pada ruangan komen post rasmi DI SINI

📍Bawa Pulang UV Steriliser & Dryer Tommee Tippee!
78 Balas

DONE 💜 Terima kasih TheAsianparent kerana menganjurkan pertandingan ini dan insyaallah ada rezeki saya sekeluarga untuk memenangi UV Steriliser & Dryer Tommee Tippee kerana ia memudahkan saya membersihkan semua peralatan anak saya, botol susu sehingga alat permainan hariannya. Penggunaan UV Steriliser dapat melindungi anak saya daripada sebarang kuman disekelilingnya.Terima kasih. IG:sya.ira98 #terimakasih #TheAsianparentMalaysia #TommeeTippee

Done ❤️ Thank you TheAsianParentMy banyan bagi information yang berguna dan bermanfaat buat kami semua ( ibu2 & bakal2 ibu ) sangat bermanfaat lagi-lagi huat kami ibu-ibu yg baru jd ibu .. thank you so muchhh !!!! Hope , dengan doa ada rezeki buat anak soleh saya Muhammad Rifqi ❤️ rezeki saya dengan suami adalah rezeki anak .. kami percaya pada rezeki .. enjoy the moment with tomme tippee & The Asian Parent ❤️

‘DONE’ tebus 2 ganjaran. Dah lama berhasrat nak beli UV steriliser. So, terkejut bila dapat tahu ada kontest macam ni. Tommee Tippe brand dah la jenama yang paling Gah. Semoga merasa memakainya amin…. Tommee tippe memang terbaik, hebat dengan kualitinya dan dikenali ramai. Memang the best brand ever😎😎. Ku berhasrat untuk menginginkannya.🤪🤪 Mana tau impian menjadi kenyataan 😎😊

DONE🥰 semoga ada rezeki untuk baby sulung kami. setelah 5 tahun menunggu akhirnya ada rezeki untuk kami tahun ni. InsyaAllah. semoga ada rezeki untuk memenangi UV steriliser & Dryer Tomme Tippee kerana produknya berkualiti dan bagus. Ianya juga akan memudahkan untuk bakal ibu yang bekerja dalam menguruskan urusan seharian dengan adanya produk UV steriliser & Dryer ini. 😊

Done🥰 Terima Kasih the Asian Parent yang menganjurkan peraduan utk ibu2 Dan bakal2 ibu semua. semoga dipermudahkan buat ibu2 semua. semoga ada jgak rezeki utk Saya . 1st time join peraduan mcm ni. Harap ada rezeki utk Saya menang hadiah yg ditawarkan.

Done! Thanks theAsianparent Malaysia bukan sahaja educate ibu2 dan juga platform bagi menyatukan ibu2 semua tapi ada juga peraduan dan ganjaran pada all mommies, love sangat! ❤️

Done! Semoga ada rezeki untuk baby girl sulung saya yang akan dilahirkan bulan September nanti inshallah. Terima kasih juga kerana menganjurkan pertandingan ini.

Done Semoga ada rezeki untuk anak saya yang bakal lahir, dan keadaan ini membuatkan saya lebih teruja untuk menjadi seorang ibu untuk pertama kalinya🥰

DONE jauh di lubuk. memang teringin sangat nak beli UV steriliser. terima ksih Asian Parent anjurkan contest begini

❤️Done, hopefully ade rezeki utk memenangi UV Sterilizer & Dryer Tommee Tippee..