Hb berapa bila bersalin?

Hi mommies, dah masuk 33w ni berapa bacaan hb mommies? Sy hb still bawah 10 walaupun dah makan macam2 , sebelum ni makan maltofer, tapi dah tukar iberet start smlm..semua sayur2 hijau, hati ayam, pati delima, jambu batu, buah naga sy makan hari2..tapi masih macam tu jugak 😂 any idea tak mommies2 semuaa?

22 Balas

Im 33w smua ptua dkt komen tu saya dh cuba. Pati delima, susu hl, jambu batu smua nya tk jln. Ttap lah bawah 11 😅