Hb berapa bila bersalin?

Hi mommies, dah masuk 33w ni berapa bacaan hb mommies? Sy hb still bawah 10 walaupun dah makan macam2 , sebelum ni makan maltofer, tapi dah tukar iberet start smlm..semua sayur2 hijau, hati ayam, pati delima, jambu batu, buah naga sy makan hari2..tapi masih macam tu jugak 😂 any idea tak mommies2 semuaa?

22 Balas

alhamdulillah hb sy maintain 13 keatas . sy just amalkan mnum susu hl , ubat zincofer+pati delima gulsan .

7mo ago

sy telan camtu je satu sudu skli gus telan zincofer sma. 2x sehari pagi dan malam.