Breast Pump

Hi Mommies,,, boleh tak suggest breast pump ape yg ok ok. X mahal sangat dan x murah sangat. Ada member dulu beli kt lazada,, murah... Bpe puluh je,, tp bagus. Saya risau sikit, sbb dah 3x beli kt luar... Rosak saje ?

14 Balas

Saya mulanya beli Kat shoppee, double Pam,l RM 29.00 je, tapi dlm 2 bulan mesin pam tu rosak. X boleh nak buat apa. Lepas itu gi beli Kat kedai mommyzone, type handsfree. Mahal juga tapi berbaloi Dan Ada warranty. Sambil pasang Pam dlm baju, tangan boleh buat kerja sampai ia habis Pam. Senang kerja Kat ofis.

Hi mummy.. boleh try/hands on pump dkt pump on the go.. regularly check their fb sbb sometimes ade promotions and boleh pilih ikut budget kite. Tak semua pump sesuai sbb ada banyak jenis corong dan takut kita tak selesa masa pump susu baby.

Sy beli jenama evin... abg ipar sy juai kat farmasi dia... harga dia juai RM210.00.. double breastpump, boleh pump 6 sessions bergantung kpd minit yg kita guna jgk... x sakit masa pump.. bg sy okay la

Boleh search QQ Baby Shop dekat google. Dia ada kedai dekat beberapa tempat. Dekat shopee pun ada. Search je QQ Baby Shop. Tak mahal, kualiti pun okay. Ada yang under RM50

Beli jer yg biasa...tak smpai bratus pun. Ank sya dh 8 thun skrg..pump tu msih bgus jga sis dlm almari sya smpan..tpi ikut tuan empunya bdn gunalh...

saya beli kat shopee jer...brand ruelbee..murah...dan bagus..selepas pantang hari2 guna..buat stok utk masuk kerja nanti..😀

Beli kt shopee jer sis senang hrga murah kualiti brg pun ok mmng cuma puluh2 jer... Bnyak jenis gak x smpai rm50

tgk fb mommyzone..byk pilihan, dgn video mcm mane nak guna..lepas tgk, baru decide

Member puan beli yg mana? Beli la yg dia beli hehe. Minta link kat dia 😊

Sy pakai silicone collector je..mudah dan cpt susu kluar