Breast pump

Nak beli breast pump preloved murah murahq kalau ada. Bajet saya 100 ke bawah je. Anak sy x pandai minum direct. Pandai minum dari botol. Pump y sedia ada ni (preloved jugak) dah rosak. Ada mommies nk letgo breastpump?

2 Balas

awak cuba search dkt shoppee. rasa nya ada below 100 ☺️. tapi pastikan seller tu guide awak dlm pemilihan size corong pump tau,😘

Beli ni awak. Bawah RM100. Saya pun pakai yang ini.

1y ago

Setakat ini puas hati dan best. Sekarang anak dah setahun masih pakai lagi. Sama-sama 😊