Susu Utk Ibu Hamil

Hai mommies, ada tak kat sini yg minum susu. Susu apa yg terbaik ye? Utk mommies pregy start bila amalkan susu?

8 Balas

Minum la. Sbb baby nak membesar perlukan kalsium jugak. Kalau tak minum nnt sakit2 badan pulak. Gynae suggest minum low fat fresh milk tu je senang. Kurang gula jugak.

5y ago

Oke baik sis

Klu sye bg pndpt cri susu yg xade gula tmbhan..klu sye mnum susu fernleaf full cream je smpai dh bersalin

5y ago

sye mnum sblum preggy smpi lah skrg ade ank pon..Klu susu yg full cream lh..Klu yg susu preggy nie strt prggy boleh mnum dh..Susu nie nk utk kalsium je lh

saya minum lowfat HL fernleaf full cream tade minum susu khas utk pregnant kata gula banyak

Saya boleh masuk susu hl low fat n susu low fat farm fresh. Yang preggy x boleh masuk

Saya minum susu HL atau farm fresh milk je. Xminum susu utk ibu mngandung pun.

5y ago

Ouh yka...oke2😊

Sy mínum susu HL & susu kambing ar-ryyan.

Sy minum susu anmun je

Enfamama

5y ago

Start mkn bila? Msa kita tau pregnant tuh ka