susu

hi mommies ,boleh tak mommies semua kongsikan gambar susu y mommies tgh minum/amalkan . saya tengah survey nak beli susu ,thankyou ❤️

33 Balas

Saya minum susu fernleaf full cream. Skrg preggy dh 6 bulan.. Nnti dah 7 bulan nak tukar susu kambing lak😊😋 (org kata susu kambing baik utk elak kuning baby. Ikhtiar jela yg terbaik.. Hihi) trauma dgn pengalaman lalu..anak prolonged jaundice smpai dh abis pantang pun kena g check up kt hospital😌