Baby 10w Boleh Naik Bas?

Hi mommies. Boleh tahu tak kalau baby 10 weeks boleh ke naik bas? Anak first dan plan nak balik kampung dari Penang-Selangor sebab dah lama tak balik. Selalu naik bas masa perjalanan 6 jam. Thank you mommies yg sudi response. ?

1 Balas

Sy 12 weeks dah jlan jauh, 3 jam perjlnan balik kg laki.. yg penting sis selesa .. sy bawa bantal utk support pinggang dn punggung sbb kdg2 pndi kebas ... kandungan sy 4 bulan , sy pnh naik keta 6 jam , mmg x selesa .. tp sentiasa bawa bantal utk selesakan diri

5y ago

Thank you mummy! ☺️