Baby & Public Transport

Hi mommies! Nak tanya ada tak pengalaman bawak baby 5 bulan naik bas untuk pulang ke kampung (beraya)? New mom here & nak tahu everything pasal baby naik public transport. Perjalanan Johor-Kelantan😅 Tiket lain banyak sold out bas jalan terakhir yang ada😬#bantusharing #firstmom #ingintahu

1 Balas

Puan boleh tengok post terakhir saya di profile saya. Baca komen sekali. :) nak share link kat sini , tak reti pula.

4mo ago

Sama