Susu Formula Terbaik ?

Hi mommies ! Boleh suggest tak susu formula bayi 9 bulan ? Before ni anak sy minum susu Dupro dan Karihome.. Siang sy bagi Dupro, malam Karihome..before ni tiada masalah guna kedua² susu Formula ni.. After guna new packing Dupro, anak sy cirit birit teruk sampai najis keluar darah.. Doc suruh stop sementara dua² susu formula dan minum susu Nan Free Lactose.. Alhamdulillah anak sy stop cirit birit lepas guna susu Nan.. Nak teruskan minum susu Nan agak susah nak dapatkan stock di tmpt sy.. If mommies ada suggestion susu formula yg okay, boleh drop komen ye.. Thank you 😊

6 Balas

Karihome tu susu kambing.. Sis try bagi 1 jenis susu je, jgn campur2 siang lain.. Mlm lain.. Semoga d permudahkan 😊

Karihome tak okay ke puan?

try bli. online sis

enfalac pon okay

try Enfalac,

Shoppe