Susu Formula Nan

Hai Mommy semua 🤗 nak tnye , saya baru je tukarkan Baby susu Formula Nan lactose Free . Susu dia memang tekstur nye pecah2 yee ? Boleh SHARE mommy2 yang gunakan susu Formula Nan lactose Free ni ? Dan susu ni bantu tambah berat badan x ?

1 Balas

anak awak tak boleh tolerate dengan lactose ye?

2mo ago

hehe free lactose ni bukan suka suka boleh pakai awak. tak silap untuk anak yg betul betul tak boleh tolarate dengan lactose atau ada masalah dalam perut je boleh guna.