Najis susu formula

Hi , anak baru sebulan lebih . Fully susu formula sebb saya ada masalah mastitis . Saya nak tanya najis macam ni normal ke untuk bayi ? Kena tukar susu ke camni? Anak minum dupro . Sebelum ni anak minum karihome najis dia lain sikit . #pleasehelp #pleasehelp #seriusnanya

Najis susu formula
4 Balas

normal tu sis. kalau nak info lg ttg najis baby bole search je kat fb jenis2 najis bayi newborn..atau boleh direct tanya dgn doktor jika ada yg tak pasti. Tp yg ni normal ni..

normal. anak saya yang minum susu full bf pun masa newborn najisnya pun macam tu, cam ade ketul² gituu

normal. baby saya minum dupro pun najis warna ni. awak boleh research najis yang normal

normal sis