Set berpantang

Hi mommies!♥️ boleh suggest tak set berpantang yg complete brand apa yg recommanded? Share please

6 Balas

Dulu CL lady I guna set berpantang Sarjayu and I am still using it on and off sebab produknya bagus untuk membuang angin kat perut especially. Tapi dengar review pasal set berpantang tanamera pun bagus so it's your choice mana you suka☺️

2y ago

Hi! I bru je ricky produk ni tadi, mcm tak banyak sgt dia punya item. Sbb i taknak beli apa yg tak perlu, btww tqq dear😘

Hi mommy! I suggest amik set pantang shaklee. Bgus utk cpt sembuh luka, turun berat badan dan milk booster utk myusu. Boleh follow ig @norynoriha

Saya beli set ummialya tak tau la ok ke tak. Sbb baca review macam bagus.

masih ikut tradisi, mustika ratu jamu salapan

Set tanamera 👍🏻recommended!

Nona Roguy