Set berpantang

Masa anak 1st dulu dh try chantiq manees. Kali ni nk ubah angin sikit pakai brand lain. Boleh tak mommies semua share set berpantang apa ye yg complete semua? Tq 🥰

5 Balas

Saya guna param mancur. Takla complete semua tapi herba2 dia bagus, step by step sampai habis pantang & susu untuk bf pun banyak, buat kita bertenaga & ada minyak telon utk baby.

Set berpantang shaklee berminat boleh pm saya☺️ www.wasap.my/60197857093/Shaklee

cuba nona roguy sis.

saya beli tanamera. boleh cuba juga tropical herbs

3y ago

Wahh tq ya ☺️

Saya try Nona roguy