Diaper

Salam. Sy nak tny pendapat mengenai diaper baby. Diaper apa yg okay, x bocor, lembut kat kulit baby? Sy da cuba drypers touch, ini ok la. Skrg baby sy pakai genki tp setiap kali poo poo mesti bocor, dgr review dr keluarga mereka ckp genki ok n x cpt bocor?. Ada yang pernah try huggies gold x yg wrna hijau tu? Ok x huggies?

3 Balas

huggies hijau ook tebal tp yg merah biru nipis n boleh rsa basah bhgian luar

Anak sy pakai huggie. okey huggies

5y ago

Memang nak try huggies. Terima kasih

try molfix