Diapers brand pilihan hati mommies

Hi. Boleh share tak mommies semua guna diapers brand apa masa anak newborn, and bila anak makin membesar? Guna brand yang sama je atau tukar2 ikut keadaan? Kalau saya biasanya masa newborn guna pet pet sebab baby kerap poo and pee, brand ni murah so tak terasa sangat perbelanjaan beli diapers. Bila anak dah makin besar & banyak gerak, tukar ke drypers atau mamypoko sebab kurang risiko bocor.

1 Balas

sama, pakai pet pet masa newborn , makin besar guna drypers ,sambil tu kumpul point dan tebus hadiah 😁..