Leher baby merah

Hi mommies, boleh suggest nak letak apa bagi hilang kat leher baby merah macam ni..masa baru merah sikit2 saya ada letak sudo cream tapi mungkin tak sesuai, jadi camni pula 😭

Leher baby merah
26 Balas

try letak hydrocortisone. boleh beli di farmasi. harga under rm10

try akk guna yg nie...klu Berminat boleh wsap sy...sy Sid sah shaklee.

3y ago

ye betul lotions herbal ni mmg Bagus, ank say no 3 sejenis ruam, masa bby, pakai ni alhamdulillah mmf elok, mmg guna smpi skrg

mgkin 1 lgi sbb mandian xsesuai. ada pakaikan mandian ape tak?

cuba pakai purren krim..untuk ruam panas macam ini

cari je ubat dkt farmasi. cari yg ada penasihat kesihatan..

Guna bedak Allano sis. Klu sis nak try Boleh wasap saya 0127751302

sudocream tp lepas mndi lap kering.. n letak krim nipis2xx

Lepas mndi pasti kan lap kering kt bahagian yg blipat

Saya Sapu sudocream.. Alhamdulillah Okey..

nampak macam kayap pon ye jugak..