Leher baby merah

Haii momiesss . Adaa kaa baby momiesss yg pernah kena macam nii 🥺 produk apaa yg sesuai untuk kasi hilang merah² di leher bby ..#pleasehelp

Leher baby merah
7 Balas

Ni leher anak sy dulu. Berbulan jugak mcm ni sebabnya bila sapu ubat je air liur dia meleleh balik n ubat jadi tak function. So sy belikan bip utk dia pakai selalu n pastikan leher kering sentiasa lepas sapu ubat. Kalau tak mmg tak baik2.

5mo ago

mamy pakai ubat apaa

try cream youbaby, anak sy lagi teruk ruam susu dia smpai melecet, pakai cream youbaby 2 hari dh hilang dah kering

Pakaikan tepung ubi kayu ja sis , alhamdulillah ank sy baru 37hari mcm tu pakai tepung kering dn x merah dah

pakai cream dan kerap lap (cara dap dap) elakkan kawasan merah tu lembap.

Saya pkai bedak sejuk je sis😅 lama2 hilang

Ada yg try lotion snow white