Leher baby merah

Hi mommies, boleh suggest nak letak apa bagi hilang kat leher baby merah macam ni..masa baru merah sikit2 saya ada letak sudo cream tapi mungkin tak sesuai, jadi camni pula 😭

Leher baby merah
26 Balas

selalu cmtu jadi sebab ruam susu tu sis.. kulit bayi memang sensitif.. kalau nak boleh try krim dekat farmasi..harga pn valuable.. nama krim tu vizomet.. sy dr anak sulung pakai krim tu.. Alhamdulillah..ade perubahan..

Mungkin sabun mandi pastu bilas tak cuci , elakkan utk beberapa hari sabun situ then sapu calamine cream utk baby

cbe letak tepung ubi setiap lepas mndy lap bia kering ..sy selalu letak ank tepung ubi bab selalu merah CM gini

letak minyak kelapa dara.. sy letakkan minyak kelapa dara kat leher ank sy.. keesokannya jadi eloo

Xpayah letak pape dulu. Jangan bagi basah atau lembap. Memang kena selalu lap bagi kering

saya pkaikan bedak candid..cari kt farmasi,berape kali jer pakai alhamdulillah berkesan

kalau jd mcm ni better pergi klinik sis..kan makin teruk bby tu.sian pulak..

Sy pkai calamine cream.. Doktor dkt kk bgi.. Alhamdulillah.. sgt brkesan...

cuba guna ni... insya-allah hilang.... klau nk blh pm sy... 0176047815

ank² sy ms baby pkai krim herbal blend shaklee..mmg x dek ruam²