Milkbooster

Hi mommies.. boleh share tak milkbooster yang best? Thank you

7 Balas

Holicks,sawi,lobak putih,susu kurma..kne try and error mne yg menjadi..lain org..lain effeknye..yg penting kne positif mind set..mkn mcm2 pun klau mind set asyik ckp susu xde..susu x cukup..mmg jd sungguh..

klau mcm sy bnyak dha cuba milkbooster jual2 online tp semua xjadi pun, paling berkesan sup papaya, sup lobak putih, minum susu fresh milk, nasi panas2 pun bole jdie milkbooster 😉

5y ago

yup sis.. tp more better try benda yg biasa kita mkn je

milk booster ni ikut badan masing2 sis..kalau mcm saya air horlick.

5y ago

Yeahhh!!!! Fav ni horlickss.. boleh cuba. Thanks ya.. 🤗🤗

Try mnom rebusan longan kering Dan kurma Merah

5y ago

Boleh cuba jugak ni.. thanks ya.. 🤗🤗

+60 17-769 2786 mamom milk booster.

5y ago

Terima kasih

Oats dan susu

Papaya muda 👍😊

5y ago

Yes masak buat sup.. mkn byk2..