Milkbooster

Boleh share ape mmy punya milkbooster? #pantanghari18

10 Balas

Sy amalkan pemakanan sehat je tanpa supplement alhamdulillah susu ttp meriah sampai pregnant kali ke 2 ni pun anak sulung masih menyusu. Amalkan byk minum air kosong dlm 3-4 liter sehari, variasikan mkn lobak putih, lobak merah, bayam, oat dan bykkan juga mkn kudapan jenis kekacang. Tapi kalau kulit sensitif tu xpayah la ye. Kalau sy lagi byk mkn sayur2 n buah lg meriah susu. Nk selera mkn saya buat salad(lobak & kentang rebus dulu bagi masak, tomato,salad,bayam,apple lps tu salad dressing) sedap sgt xde la boring nk mkn yg dimasak je, boleh mkn sambil tengok tv jugak plus sehat dan boleh turun berat bdn dgn cepat tp susu tetap maintain meriah ☺️

Pegi kedai sensei,tnya dia nk booster susu badan,slalunya gojiberi,kurma merah,kismis,ada bahan dia kt kedai tu,kena masak…kalo bli online mahei…bli kt sensei dlm RM40 bleh jd bekal utk 2-3mggu

Dulu saya ambil confinment dia bg minum gojiberry . Awak boleh beli kat shoppee pun ada then rebus je . Kalau nak instant pun ada . Boleh beli jenama nufiya.

oat, air laicikang, susu, minum air putih banyak2. tapi untuksaya, oat paling win. walaupun payah nak telan, tapi effect dia power

klu sye, horlicks + oat, mnm pns suam.. dlm stgh jam blh rse susu membuak2 dlm breast. sedap pon sedap.. 🤗

Lobak putih, horlick, susu fresh blend kurma, air kosong byk.. Tp lobak putih tu mmg mnjadi, meriah susu

sy bnyk mkn ikan..bt bulat2 masuk dlm tumis sawi.mmg bengkak susu

Hi, kalau saya susu dengan any kind of salad.

sy consume innate lactea☺️

minum air suam dgn horlick