Cara ajar anak lepas berung

Mommies boleh share tak cara ajar anak lepas bedung?Anak dh masuk 4 bulan tido masih nk kena bedung. Tak bedung xnak tido dan mudah terkejut. Tambahan sebelah rumah ade jiran pelihara anjing selalu menyalak x tentu pasal. Burung terbang pun disalaknya 😂 help me mommies

2 Balas

Kalau tiap malam ada bunyi bising struggle juga. Baby memang mudah terjaga. Cuba buka bedung bila anak dah tidur dan letak bantal kecil atas dada anak. Bacakan surah moga anak tidur nyenyak. Masalah juga ada anjing suka menyalak dekat sangat dengan rumah pula 😅