Baby car seat

Hi mommies, boleh share tak car seat apa yang affordable and okay? Thank you ?

7 Balas

Melalui pengalaman sy. Sy rasa better kita beli yg mahal sket.. bwh 300 pun ada. Janji dia lulus piawaian keselamatan.. sbb dlu main beli je tp tak lulus.. next baby ni semangat nak beli yang kualiti n lulus piawaian.. safety first 😊

kt kedai QQ baby pn murah,dan ada sticker Miros ke ape tu. bwah 200 je.

Boleh join group malaysia car seat kat fb

4y ago

https://www.facebook.com/groups/malaysiancarseatsupportgroup/

Fairworld okay

Koopers pago

Koopers

Aldo