Stroller & car seat

Hi! Boleh tak mommy2 semua suggest jenama stroller and car seat apa yang okay? Saya first pregnancy so tak tahu mana yang okay and berbaloi. Harap mommies boleh bantu ☺️

1 Balas

ikut kemampuan masing2. ada variety brands. yg branded for sure mahal. tapi pro dia barang branded ni kalau jual second hand pun laku mahal lg sbb kualiti. stroller tgk yg senang nak lipat/tgk size bonet kereta. cari yg boleh guna dari baby kecik sampai besar. mcm quinny zapp harga 1800+ baby yoyo zen pun around 1500+ bugaboo 2000+ byk yg affordable dkt shopee ikut kemampuan..yg kecik2 tahan mcm gb evenflo pilot dpt dlm 500+ car seat pun ada wide variety. cari yg convertible blh guna smpai besar. yg elok chicco, joie, maxi cosi. ada jenama malaysia yg ok mcm koopers. semua sy tgk kt shopee. cari ikut budget/kegunaan then compare price. sbb situ ramai bg review product