Hb makin low

Hi mommies, boleh share mcmn nak naik kan hb? Sy dah amalkan makan bayam, daging, kerang semua, still tak naik jugak. Zencofer pun dah 2 minggu tak skip makan. Pada 9.7 turun 9.2. Macam mana ya? ☹️

36 Balas

makan hati ayam dan bayam hijau/merah.. hati ayam dlm semggu mkn 3x jak then mix dgn syur bayam.. then time mlm mkn ubat iberet.. mkn ubat iberet ni time nak tdur n msti mkn lepas 2jam lepas mkn then sleep.. hri2 bt mcm ni smpi tarikh jmpa dktor conform hb naik smpi 11.. sbb sya pn ada mslh hb jtuh smpi 9.. lpas sya bt smua ni without skip, hb skrg dh naik smpi 12 dh sis.. yg pntg disiplin dri sndri tu pntg utk baby 😇