Hb makin low

Hi mommies, boleh share mcmn nak naik kan hb? Sy dah amalkan makan bayam, daging, kerang semua, still tak naik jugak. Zencofer pun dah 2 minggu tak skip makan. Pada 9.7 turun 9.2. Macam mana ya? ☹️

36 Balas

Saya sebelum ni hb asyik 10 je. Nurse ada bagi new obimin dan iron tablet. Makan 2 biji pagi iron dan 2 biji malam iron. Tapi tetap tak naik. Sy cuba minum susu awwa susu kambing. Alhamdulillah naik hb. .